Hava Durumu

Facebook'ta yorum özelliği sil baştan

Facebook'un platformdaki yorum kısmını Messenger benzeri bir kullanım sunacak şeklinde değiştirmeye hazırlandığı sızan görseller ile ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2017 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Facebook'ta yorum özelliği sil baştan

Sosyal medya devi Facebook, son zamanlarda platforma entegre ettiği yenilikler ile gündemde.

Özellikle Snapchat benzeri özelliği ile uzun süre basının gündeminde kalan Facebook, platformdaki yorum kısmına uzun süredir dokunmuyordu.

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara bakılırsa Facebook bu alanda Messenger benzeri bir kullanımın testlerine başladı.

İlk olarak BuzzFeed'de yer alan habere göre, Messenger benzeri yeni yorum bölümünde yorumlar ve yorumlara verilen yanıtlar birbirlerinden ayrılıyor.

Zira sızan ekran görüntülerinde yorumlara verilen yanıtların Messenger'da olduğu gibi baloncuk şeklinde çıktığı görülüyor.

Sosyal medyanın en büyüğü olan Facebook, 10 yılı aşkın bir süredir hayatımızda. Siteyi güncel tutmak adına sürekli yeni özellikleri kullanıma sunan Facebook hakkında bilmediğiniz 10 özelliği sizler için derledik.

Facebook'taki mesaj kutusunun sağ üst köşesinde bulunan 'dosya ekle' butonu ile karşı tarafa dosya gönderebilirsiniz.

Facebook'ta Twitter'dakine benzer bir liste seçeneği bulunuyor. Haber Kaynağının solunda ve profil resminizin tam altında bulunan kısma tıklayarak beğendiğiniz paylaşımları favorilerinize kaydedebiliyorsunuz.

Akıllı cihazınızdaki Facebook uygulamasında 'gizlilik ayarları'nın içinde yer alan 'bildirimler' seçeneğinden istediğiniz bildirimleri kapatıp açabiliyorsunuz.

Arkadaş listenizdeki bir kişi tarafından yapılan paylaşımı kaydedip daha sonra inceleyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için paylaşımın sol üst köşesinde bulunan 'save this link' (bu linki kaydet) seçeneğine tıklamanız yeterli.

"facebook.com/us" adresine giren kullanıcılar Facebook'ta geçirdikleri süre boyunca yaptıklarının bir listesini görebiliyor.

Facebook hesabınıza sizin dışınızda kişi veya kişiler tarafından girilip girilmediğini öğrenmek oldukça kolay. Ayarlar bölümünde yer alan "Where You're Logged In" seçeneğine tıkladığını zaman Facebook, en son nerelerde platforma giriş yaptığınızın dökümünü çıkartıyor.

Uygulamalardan gelen mesajlar mesaj kutunuzda ayrı bir bölmede toplanıyor. Mesaj kısmının sol üst kısmında yer alan 'other' (Diğer mesajlar) seçeneğine tıklayarak bu mesajlara ulaşabiliyorsunuz.

Ayarlar kısmında Genel seçeneğinin altında bulunan Dil bölümünde English (Upside Down) ana dilini seçin. bu işlemin ardından sayfanız baş aşağı hale gelecek.

Kendi Facebook sayfanızda sağ üst köşede görebileceğiniz 'Hareketler Dökümü' bölümünden bugüne kadar sizinle ilgili tüm bildirimleri ve diğer hareketleri görebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.