Hava Durumu

Facebook'tan korona güncellemesi!

Facebook corona virüs (COVID-19) salgını ile ilgili sahte ve yanıltıcı paylaşımlar ile mücadele etmek için yeni bir güncelleme yapacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2020 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2020 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Facebook'tan korona güncellemesi!

2.2 milyar aktif kullanıcısı ile en popüler sosyal medya platformu konumunda olan Facebook, corona virüs salgını sonrası platformu güncelleme kararı aldı.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, güncelleme ile corona virüs hakkında bilgiler sunan bir bölüm platformun ana sayfasına entegre edilecek.

Konu ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan CEO Mark Zuckerberg burada yer alan bilgilerin Dünya Sağlık Örgütü'nden temin edileceği bilgisinin altını çizdi.

Bu konuda mesai harcayan tek şirket Facebook değil. Geçtiğimiz günlerde ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft, vaka ve ölüm sayılarını gösteren interaktif bir bölüm ile beraber virüs ile ilgili haberlerin de yer aldığı corona virüsü odaklı bir internet sitesi oluşturmuştu.

Benzer bir proje üzerinde çalışan Google'ın da önümüzdeki günlerde kendi corona virüs bilgi platformunu kullanıma sunması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.