Hava Durumu

Facia gibi kazada hayatını kaybetti

Beşiktaş’ta bir sürücünün kullandığı otomobil motosiklete çarptı. Yola savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, arkasında oturan genç kız ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2013 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2013 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Facia gibi kazada hayatını kaybetti

Kaza, Kuruçeşme Muallim Naci Caddesi üzerinde meydana geldi. Semra Ö., otomobiliyle cadde üzerinde sola dönmek için manevra yapınca Can Zarb idaresindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Can Zarb ve arkasında oturan Gallisaid De Maugnae isimli genç kız yola savruldu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar motosiklet sürücüsü ve yanındaki genç kızın yardımına koştu. Kanlar içinde kalan genç kızla konuşan vatandaşlar, bilincini açık tutmaya çalıştı. Sürücü Can Zarb’ın ise yerde hareketsiz yattığı görüldü.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri her iki gence de müdahale etti. Sağlık görevlilerinin kalp masajı yaptığı Can Zarb, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan genç kız ise Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sırasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün başında kask olduğu, ağır yaralanan genç kızın ise kask takmadığı görüldü.

Kazanın ardından şoka giren sürücü Semra Ö., uzun süre araçtan inmedi ve konuşamadı. Kadın sürücü, daha sonra gözaltına alındı. Görgü tanıkları, “Motosiklet kendi yolunda gidiyordu ama o araç birden sola girip, motosiklete çarptı. Adam az önce konuşuyordu” dedi. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.