Hava Durumu

Faciaya ramak kala

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında aşırı hızlı olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı araç ikiye bölündü. Kazanın bir akaryakıt istasyonunun yanında meydana gelmesi ise yürekleri ağızlara getirdi. Kazada, 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2012 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2012 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Faciaya ramak kala

Bursa-İzmir karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki açık oto pazarından otomobil alan ve sürücüsü belirlenemeyen bir kişi, aldığı otomobille Bursa'ya doğru yola çıktı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen kimliği belirsiz sürücü, Bursa'ya 25 kilometre kala, kullanmış olduğu 10 NL 886 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ortasındaki kanala girdi. Otomobil, kanala girince takla attı ve Bursa istikametinden gelen Gazi Küçükkömürcü'nün kullandığı 34 HF 9380 plakalı jipe çarptı.

Bu esnada ikiye bölünen otomobilin yarısı yolun kenarında bulunan benzinliğe girdi. Aracın geri kalan kısmı ise yol ortasında kaldı. Tam bu esnada şehir merkezi istikametinden gelen ve kazayı son anda fark eden Mehmet Tolga Kale yönetimindeki 34 DD 8633 plakalı otomobil, kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu yol kenarındaki benzinliğe kırdı. Otomobil, benzinliğin kenarında park halinde olan TIR'a çarparak durabildi.

Kaza sonrası olay yeri adeta savaş alanına dönerken, kazada 34 DD 8633 plakalı otomobilde bulunan Mehmet Tolga Kale, Sema Kale ve Ayla Nil Kale ile 34 HF 9380 plakalı araçta bulunan Gazi Küçükkömürcü, Dilek Küçükkömürcü ve Burak Küçükkömürcü yaralandı. Kazada 10 NL 886 plakalı aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazadan sonra Bursa-İzmir karayolu tamamen trafiğe kapandı. Trafik, yol kenarındaki benzinlikten sağlanırken, kaza yapan araçlar çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Kazadan sonra yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kaza yapan araçlara vatandaşlar hemen yardım ederken, bir sürücü ise aldığı yangın tüpüyle aracına müdahale ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.