Hava Durumu

Faiq Bolkiah, Maritimo'ya transfer oldu

Leicester City'nin altyapısından yetişen ve 28 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin futbolcusu olan 22 yaşındaki Faiq Bolkiah, Portekiz'in Maritimo takımına transfer oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Faiq Bolkiah, Maritimo'ya transfer oldu

28 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin futbolcusu olan Faiq Bolkiah, Leicester City altyapısından Portekiz Ligi ekibi Maritimo'ya transfer oldu. Futbolcunun zenginliğinin ise babadan geliyor.

Brunei Kralı Jefri Bolkiah'un oğlu ve Brunei prensi Hassanal Bolkiah'ın yeğeni olan Faiq Bolkiah kariyerinde hiçbir profesyonel maçta oynamadan yeni bir takıma imza atarak dikkat çekti.

"AİLEM FUTBOLCU OLMAM İÇİN ÇOK YARDIM ETTİ"

Kanat pozisyonlarında görev alabilen 22 yaşındaki Faiq, transferin ardından "Futbol kariyerime devam edebilmek için en iyi yer burası" sözlerini kullandı.

Faiq Bolkiah, "Küçüklüğümden beri futbol oynuyorum. Ayağımda top tutmaktan büyük zevk alıyorum. Ailem de bana çok yardmıcı oluyor. Futbolcu olmam için bana çok yardım ettiler" sözlerini kullanıyor.

Los Angeles'ta doğan Faiq Bolkiah, Southampton alt yapısında futbola başlamış ardından da İngiliz futbol kulübü devi Chelsea alt yapısında forma giymişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.