Hava Durumu

Falezlerde 'Titanic' romantizmi yürekleri ağza getirdi

Antalya'da, 40 metre yüksekliğindeki falezlerde yürekleri ağza getiren anlar yaşandı. Kayalıkların ucunda tehlikeye aldırış etmeden ünlü 'Titanic' filminin en sevilen sahnelerinden biri olan geminin burnunda kolları açarak sarılma sahnesini canlandıran çift, görenleri korkuttu.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2021 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Falezlerde 'Titanic' romantizmi yürekleri ağza getirdi

Doğal güzelliği ve eşsiz görünümüyle kenti ziyaret edenlere doyumsuz bir manzara sunan Konyaaltı'ndaki falezler, zaman zaman tehlikeli anlara da sahne oluyor.

Demir bariyerleri aşarak patikadan ilerleyen bir çift, 40 metre yüksekliğindeki falezlerin ucuna kadar geldi. Manzarayı izlerken kayanın üzerine çıkan çift, ünlü Titanic filmiyle özdeşleşen pozu verdi.

Leonardo Dicaprio ve Kate Winslet'in başrolünü paylaştığı filmin en sevilen sahnelerinden biri olan geminin burnunda kolları açarak sarılma sahnesindeki pozu, falezlerde canlandıran çift, daha sonra tehlikeye aldırmadan birbirine sarıldı. Manzarayı izlerken canlarını hiçe sayan çift, kayaların ucunda bir süre sohbet ettikten sonra, falezlerden ayrıldı.

Eşsiz manzarasıyla Antalya'nın kent siluetini oluşturan falezler, doğal güzelliğinin yanı sıra sık sık yüksekten düşme ve intihar olaylarıyla da gündeme geliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.