Hava Durumu

Fanta Gençlik Festivali Bursalıları coşturdu

Fanta Gençlik Festivali’nin üçüncü konseri, Bursa’da binlerce müzikseverin hep bir ağızdan söylediği şarkılarla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2013 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2013 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fanta Gençlik Festivali Bursalıları coşturdu

12. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın’la taşıyan Fanta Gençlik Festivali’nin üçüncü konseri, Bursa’da binlerce müzikseverin hep bir ağızdan seslendirdiği şarkılarla gerçekleşti. Geçtiğimiz 11 yıl içinde toplam 82 bin kilometre yol yaparak 5 milyon izleyiciyle buluşan, bu yıl da toplam 16 ilde festival severlerle buluşacak olan Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali’nin Bursa’daki üçüncü konseri, binlerce müzikseverin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.Türkiye’de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos’ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki üçüncü konser, Bursa’da gerçekleşti. Gün boyunca festival alanına kurulan oyunlarla oynayan binlerce müzik sever akşam gerçekleşen konserlerle de unutulmaz bir gece yaşadı.

Ünlü sanatçılar Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı. “Konserde İlk olarak gündüz sahneye Emre Aydın çıktı. Aydın’dan sonra sahneye deri elbisesi ile çıkan Şebnem Ferah sergilediği canlı performansla izleyicilerden alkış aldı. Son olarak ise Kenan Doğulu sahne aldı. Sahnenin altından asansörle çıkan Doğulu dans gösterileri eşliğinde şarkılarını seslendirdi. Kenan Doğulu bu yıl festivale özel sürprizi olan her şehre özel seslendirdiği türkü cover’larından Bursa için seçtiği parça, “Bursalımısın Kadifeli Gelin ” oldu. Türkü, festival severlerle coşku içinde hep bir ağızdan söylendi. Kenan Doğulu, Bursalı hayranlarından büyük alkış aldı. Festival yoluna, 20 Ağustos İzmit’te gerçekleşecek konserle devam edecek.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.