Hava Durumu

Fatih Karagümrük, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti

Süper Lig'de son 2 maçını kaybeden Fatih Karagümrük, sahasında zirve mücadelesi veren Alanyaspor'u sahasında 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini Alessane Ndao ve Fabio Borini kaydetti. Akdeniz ekibi ise deplasmanda kazanamama serisini 9 maça çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2021 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Karagümrük, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti

Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Şenol Can'ın takımı Fatih Karagümrük ile Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Alanyaspor kozlarını paylaştı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede Fatih Karagümrük, 2-0'lık skorla kazandı. Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Alassane Ndao ve 88'de Fabio Borini kaydetti.

24 yaşındaki Senegalli Alassane Ndao bu sezon ligde 25. maçında 8 gol ve 5 asistlik performansa ulaştı. Borini ise 10. maçında 5. golünü attı.

ALANYA'NIN DEPLASMAN FOBİSİ SÜRDÜ

Alınan bu sonucun ardından Fatih Karagümrük puanını 40'a yükseltti. İstanbul temsilcisi 2 maç sonra hanesine 3 puan yazdırdı. Alanyaspor ise 42 puanda kaldı. Üst üste ikinci yenilgisini alan Alanyaspor, son 3 maçından 1 puan çıkarabildi. Akdeniz ekibi ayrıca, deplasmanda oynadığı son 9 maçta galibiyet alamadı.

Ligin bir sonraki haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak. Alanyaspor sahasında Göztepe'yi ağırlayacak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.