Hava Durumu

Fatih Terim 4 gurbetçi ismi verdi

Çok yoğun bir transfer sürecine giren Galatasaray'da operasyonun şekli değişti...Yönetimle önceki gün yaptığı toplantıda son listesini sunan Fatih Terim; sadece Kenan Karaman'ı değil, Kaan Ayhan, Ahmed Kutucu ve eski oyuncusu Sinan Gümüş'ü de istedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2020 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2020 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim 4 gurbetçi ismi verdi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan yabancı kısıtlaması kararı, Galatasaray'ın transferdeki yol haritasını tamamen değiştirdi.

Karardan önce de yerli operasyonu üzerinde duran Sarı-Kırmızılılar, kapsamı genişleterek gurbetçi avına çıkıyor.

Teknik patron Fatih Terim'in, önceki gün yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda verdiği son listede; Kenan Karaman dışında da çok önemli isimler var.

Kiralama formülü masada

Kenan'ın transferini 2 milyon Euro çıkış maddesini kullanarak bitirmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, daha sonra Schalke'nin 20 yaşındaki golcüsü Ahmed Kutucu için de temaslara başlayacak.

Schalke altyapısında yetişen ama Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan genç yeteneğin bonservisini almak kolay görünmese de masada kiralama formülü de bulunuyor.

Luyindama'nın yerine...

Terim'in listesindeki bir diğer kritik isim, Türk devlerini peşinden koşturan Kaan Ayhan...

Fortuna Düsseldorf'un ligden düşmesiyle birlikte ayrılık kararı alan 25 yaşındaki savunmacı, tekliflere kapısını ardına kadar açmış durumda.

Galatasaray, milli oyuncuyu kesinlikle bonservisiyle birlikte istiyor. Başarılı savunmacının transferiyle birlikte, Luyindama'nın uzun süredir görüşme halinde olduğu İngiliz kulüplerinden birine satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe de çok istiyor

Bir diğer sürpriz gelişme Sinan Gümüş cephesinde yaşanıyor. Galatasaray'dan sözleşmesi bitince gönderilen, İtalya'da aradığını bulamazken, Antalya formasıyla yeniden parlayan 26 yaşındaki forvet, şu sıralarda hem Fener'in hem de Cim Bom'un gündeminde.

Terim'in yeniden kadrosunda görmek istediği Sinan'ın, Genoa'dan bonservisini alarak ayrılacağı, bu nedenle maliyetinin çok düşük olacağı da gelen haberler arasında.

Oynamayanlar gönderilecek

Terim'in istediği bu transferler gerçekleşirse, Galatasaray'ın yerli rotasyonu bir hayli genişlemiş olacak.

Takımın Avrupa kupalarında yoluna devam etme ihtimaline karşın güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Fatih hoca, bu sezonu çoğunlukla kulübede geçirip verim alamadığı, Jimmy Durmaz, Şener gibi birçok isimle de yolların ayrılması talimatını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.