Hava Durumu

Fatih Terim, Alanyaspor mağlubiyetini değerlendirdi

Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Alanyaspor'a 1-0 mağlup olarak lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düşen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonrasında, "Rotasyon yapmalı mıyım yapmamalı mıyım diye çok düşünmüştüm. Demek ki yapmalıymışım. Devamlılık sağlayamadık" açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2021 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2021 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim, Alanyaspor mağlubiyetini değerlendirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor maçı sonrasında konuştu.

Rotasyon yapmamasının hata olduğunu kaydeden deneyimli hoca, "Rotasyon için çok düşündüm ama demek ki yapmalıymışım. İstikrar için aynı 11'i sürdüm ama olmadı. İlk yarı sonunda Berkan atabilirdi. İkinci yarı değişikliklerle oyunu elimize aldık. Fakat topu içeri atmak lazım, atamayınca beklemediğimiz bir anda golü yedik." dedi.

Yedlin, Babel ve Ömer Bayram'a gösterilen tepkinin yanlış olduğunu belirten teknik adam, "Üzgünüm, Ali Sami Yen'deki maçlarda taraftarımız oyuncuya tepki gösterirse bu işin üstesinden gelemeyiz. Yedlin 2-3 orta açamayabilir, taraftar onu hazırlayacak. Babel'e 0-0'da 'yuh' çekmek... Taraftar beğenmediğini burada belli etmemeli. Maç sonu da tepkiler olmuş, bunlara alışkın değiliz. Böyle oyuncuları kaybederiz. Her vurduğumuz gol olmayacak. Kavgamız belli, hallederiz. Ancak Galatasaray seyircisi bunu yapmamalı. İçeri morali bozuk gelen var, ağlayan var." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.