Hava Durumu

Fatih Terim'den hükmen mağlubiyet açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun görüştüğü hükmen mağlubiyet konusuyla ilgili konuştu. Terim, "Ben onların yerinde olsam rakamı yükseltir ve gençlerin oynamasını sağlarım. Ertelemenin çok fazla olamayacağını düşünecek olursak, yarın bir gün 15 gün 1 ay karantina kararı alınırsa esas sıkıntı o zaman. O zaman her kafadan bir ses çıkacak. Bana kalırsa şimdiden böyle bir ihtimal olursa diye harekete geçmek gerekiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2020 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2020 19:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim'den hükmen mağlubiyet açıklaması

Kayserispor maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim şu ifadeleri kullandı:

"Koronavirüse yakalanlara geçmiş olsun. Milli ara hem sakatlık hem covid açısından bize çok ağır geldi. Bu şansı alan oyuncularımın fırsatı değerlendireceğini umut ediyorum. Olaya bu açıdan bakıyorum. Bu kadar sakatımız var' diyerek haksızlık etmek istemiyorum. Onlar da umarım formayı vermemek için uğraşırlar."

"TFF BİR AN ÖNCE KARAR ALMALI"

"Şu anda kurala göre erteleme var, hükmen mağlubiyet yok. Bu düşünce var çünkü sadece 7 hafta boş. 42 hafta oynuyoruz. Haklı olarak zaman sıkıntıları var. TFF haklı olarak böyle bir çare arıyor. Ben onların yerinde olsam rakamı yükseltir ve gençlerin oynatırım. Ertelemenin çok fazla olamayacağını düşünecek olursak, yarın bir gün 15 gün 1 ay karantina kararı alınırsa esas sıkıntı o zaman. O zaman her kafadan bir ses çıkacak. Bana kalırsa şimdiden böyle bir ihtimal olursa diye harekete geçmek gerekiyor. TFF'nin bir an evvel şu şartlar altında olursa ben böyle bir karar alacağım diye açıklaması lazım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.