Hava Durumu

Fatih Terim'den o iddialara sert tepki

Fatih Terim, Alaçatı’daki sokak köpeklerinden rahatsız olduğu, “Bizim eve koku geliyor, mikrop yayar bunlar” diyerek barınağa gönderilmelerini ya da otoyol kenarına atılmalarını istediği iddialarına yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2015 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2015 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim'den o iddialara sert tepki
Terim sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bu haberin doğru olmadığını belirterek şunları söyledi: “Bu ülkede Fatih Terim’le ilgili olumsuz haber yapmaya meraklı bu kadar mı insan varmış! Olayı araştırmadan yazmışlar. Bir kere orası benim evim değil, kızım Merve ile damadımın evi. Kendi evim Bodrum’da. Oradaki köpeklere gelince... Ben o köpeklerin bütün gece ağladığını ve havladığını duyunca bunlar ya açlar ya da başıboşlar diye düşündüm, Merve’nin komşularına ‘Gelin bunlara bir barınak yaptıralım, sahip çıkalım. Başlarına da veteriner koyalım’ dedim. Komşular barınaklarda hayvanlara kötü bakıldığını söyleyerek bu teklifi reddetti. Ben bunları yaparken hayvan düşmanı ilan edilmem haksızlık. 15 yıldır Golden cinsi bir köpeğim var. Adı Fındık. Hatta zaman zaman Merve de fotoğraflarını paylaşır. Bu durumda ben nasıl köpek düşmanı olabilirim? Bu haberi yapan herkese dava açıyorum.”

Terim Ailesi’nin komşuları ise konuyla ilgili yazılı açıklamalarında şöyle dedi: “Fatih Bey’in ‘köpeklerinizi alın götürün’ gibi bir tavır sergilediği konusunda çıkan asılsızhaberler bizleri de çok üzdü. Kendisi köpeklerimizin özellikle geceleri çok havlamalarından ötürü rahatsızlığını medeni bir şekilde dile getirdi ve bizden konuya bir çözüm getirmemizi rica etti. Biz de bu haklı şikayet sebebiyle üzerimize düşen görevi yerine getirerek köpeklerimizi başkalarını rahatsız etmeyecek bir yere yerleştirdik. Aramızda haberdeki gibi tatsız bir durum yaşanmamıştır.” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.