Hava Durumu

Fatih Terim'den tur yorumu!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2021 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2021 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim'den tur yorumu!

UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Terim'in sözleri;

Avrupa'nın en iyi takımlarından birini yendik. Çok önemli bir kadrosu olan, bu sene ilk defa 4 gol yiyen, teknik direktörüyle, takımıyla, müthiş bir yıl yaşayan önemli bir takımı yendiğimiz için çok mutluyum.

ÇOK DAHA FARKLI OLABİLİRDİ

Çok daha farklı bir şey olabilirdi. 3-0'dan sonra hemen penaltı, 4-1'den sonra hemen gol olmasına rağmen goller kaçırdık. Baştan sonra kadar tam bir Avrupa takımı gibi oynadık.

HAKEM DAMGA VURDU

İki takımın da oyununa damga vuran bir hakem vardı. İletişimi mükemmel olan, az düdük çalıp, çok iş yapan bir hakem grubu vardı.

LİDERLİĞİ GARANTİLEMELİYDİK

Namağlup devam ediyoruz. Lider devam ediyoruz. Şu anda liderliği garantilemiş olmamız gerekirdi. Burada son oynadığımız maçlar gibi bir Lokomotiv maçı oynadık. 10 tane pozisyona girip, 1-1 bitirdiğimiz bir maç oldu. Roma'ya gideceğiz. Şu anda gruptan çıkmayı garantiledik

BİZE YAKIŞAN YER ORASI

Hiç olmazsa şubatı garantiledik. Bu işin keyfini sürmesi lazım Galatasaraylıların. Bize yakışan yer orası. Defansıyla, oyun anlayışıyla, geçiş hücumlarıyla, rakibe baskıyla ki kolay değil, saha içinde her şeyi yapan bir takım vardı. Hakkını da Allah'a şükür aldık.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.