Hava Durumu

Fatih Terim ile taraftar arasında gerginlik!

SSüper Lig'in 7. haftasında oynanan Galatasaray-Göztepe maçına konuk ekibin attığı gol ve sonrasında yaşananlar damga vurdu. Teknik direktör Fatih Terim, golün ardından bir taraftarla tartıştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2021 20:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2021 20:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim ile taraftar arasında gerginlik!

Galatasaray ile Göztepe arasında oynanan Süper Lig'in 7. hafta maçında gergin anlar yaşandı.

HATA GOLÜ GETİRDİ

Mücadelenin 43. dakikasında Luyindama'nın kaptırdığı topta Ndiaye topu ağlarla buluşturdu ve Göztepe'yi öne geçiren golü kaydetti.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Golden hemen sonra tribündeki bir grup Luyindama'yı ıslıkladı. Bu hareketin ardından bazı taraftarlar da ıslıklayanlara tepki gösterdi.

Topu ayağına aldığında ıslıklanan tecrübeli oyuncuya arkadaşları moral vermeye çalıştı. Tribünler top kayıpları yapan Annholt'u da ıslıkladı.

MUSLERA'YA DA TEPKİ

Gol pozisyonunda kaleden açılmakta tereddüt eden ve vuruş esnasında ceza sahası dışında Fernando Muslera'ya da sosyal medyada tepki gösterildi. Bazı taraftarlar, Luyindama kadar Uruguaylı kalecinin hatalı olduğunu savundu.

DEVREDE KENARA ALINDI

Fatih Terim, ikinci yarı öncesinde golde hatası olan Christian Luyindama'yı ve Cezayirli Sofiane Feghouli'yi oyundan aldı.

FATİH TERİM İLE TARAFTAR ARASINDA GERGİNLİK

Ndiaye'nin golünden sonra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, arka bölümündeki tribünden bir taraftarla kısa süreli münakaşaya girdi.

İdari menajer Mert Çetin araya girip yatıştırdı. Fatih Terim, devre arasının bitimi ile tünele girerken o bölüme doğru el işareti yaparak soyunma odasına gitti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.