Hava Durumu

Fatih Terim'in rekor akşamı! Hata yapmazsa...

Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, Ankaragücü maçında kazanırsa en uzun galibiyet serisini yakalayacak. Şampiyon olduğu 2011-12 sezonunda üst üste 9 maç kazanan Terim, Ankaragücü'ne karşı hata yapmazsa tarihi serisini egale edecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim'in rekor akşamı! Hata yapmazsa...

Süper Lig'de averajla Beşiktaş'ın önünde lider olan Galatasaray, bugün Ankaragücü deplasmanına çıkıyor. Cimbom, 17 Ocak'taki Beşiktaş derbisinden bu yana ligde yenilgiyi unuttu. Derbi sonrası sırasıyla Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor ve BB Erzurumspor ile karşılaşan sarı-kırmızılılar, tüm maçları kazanarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir dönemeci kayıpsız atlattı.

8 lig maçında 24 puan toplayan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, bugün oynanacak Ankaragücü maçını kazanırsa üst üste 9 maçlık olan rekorunu egale edecek. Ligin en çok şampiyon olan Teknik Direktörü Terim, 2011-12 sezonunda aynı başarıya ulaşmıştı. Tecrübeli hoca, Ankaragücü ve Sivasspor'u da mağlup ederse 10 maç üst üste kazanıp kulüp tarihine adını bir kez daha yazdıracak.

Muhtemel 11'ler:

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Pazdan, Sarlija, Atila, Voca, Lukasik, Lobzhanidze, Çekiçi, Geraldo, Börven

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Marcao, Luyindama, Ömer, Etebo, Belhanda, Emre, Arda, Onyekuru, Mohamed

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.