Hava Durumu

Fatih Terim'in yeni gözdesi

Önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Bursaspor'dan Burak Kapacak'ı listesine aldığı iddia edildi. 20 yaşındaki kramponun Yeşil Beyazlı takımla 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2020 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2020 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim'in yeni gözdesi

TRABZON DA İSTEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Bursasporlu Burak Kapacak'ı transfer listesine aldığı iddia edildi. Yeni sezon kadrosunu oluşturmaya çalışan Sarı Kırmızılılar'da Fatih Terim'in Bursaspor'un genç yeteneğiyle yakından ilgilendiği belirtildi. Bu sezonki performansıyla dikkat çeken ve adı daha önce Trabzonspor'la anılan Burak Kapacak'ın Yeşil Beyazlı kulüple 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

BU SEZON 7 ASİSTİ VAR

2017-18 sezonundan itibaren Bursaspor A Takımı'nda forma giyen Burak Kapacak Yeşil Beyazlılarda Süper Lig, TFF 1., Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 36 maçta görev yaptı. Bursaspor'da henüz gol atamayan Burak Kapacak bu sezon 18 maçta 7 asiste imzasını attı. Vakıfköy orijinli Burak Kapacak altyapı kategorisinde 64 maça çıktı. 20 yaşındaki Burak genç milli takımlarda da 12 maçta görev aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.