Hava Durumu

Fazlı Tan: Oyuncularımızı iyi mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum

Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan, Tuzlaspor maçının ardından, "Maça rakip daha iyi başladı. Oyuncularımızın enerjisinden memnunuz. Önümüzdeki hafta Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2021 21:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2021 21:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fazlı Tan: Oyuncularımızı iyi mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum

TFF 1. Lig'in 21. haftasında Bursaspor, Tuzlaspor ile sahasında 0-0 berabere kaldı.

Maçın ardından konuşan Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan, "Play- Off'u ilgilendiren bir maçtı. Bizim 30, rakibin 36 puanı vardı. Rakibi yenip onlara yaklaşmak istiyorduk. Fakat istediğimiz galibiyeti alamadık. Maça rakip daha iyi başladı. 20'inci dakikadan sonra oyunu dengeledik. 20'inci dakikadan sonra 2 net pozisyon ürettik. İlk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıya rakip daha iyi başladı. Takım savunmasını iyi yaptık. Bu anlamda oyuncularımızın enerjisinden memnunuz. Rakibimize 2-3 net pozisyon verdik. 3. bölgede sıkıntı yaşadık. Sakatlık ve hastalıktan çıkan oyuncularımız vardı. Oyuncuları performansında düşüklük oldu. Değişiklik noktasında da kadromuz derin olmadığından dolayı değişiklik yapamadık. Uzatmaların uzatmasında maç bize dönebilirdi. Kontradan bir pozisyon yakaladık. Batuhan net pozisyonu değerlendiremedi. İkinci yarı girdiğimiz tek pozisyonla 3 puan alacaktık. 1 puan aldık. Önümüzdeki Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Oyuncularımızı iyi mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık, Bursaspor maçının ardından, "Maçı yönetenlerin daha dikkatli olmasını istiyoruz. Emek harcanıyor, bu emeğin karşılığı bir düdükle heba olabiliyor" dedi.TFF 1. Lig'in 21. haftasında Bursaspor'a konuk olan Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kocabıyık, "Bugün zor bir deplasmandı. İlk oyunun yarım saati kontrolü oynadık. İkinci yarı baskıyı kurduk. Gol dışında her şeyi yaptık. Bununla beraber 2-3 haftadır hakemlerle ilgili sorunlar yaşıyoruz. Bunun altını çizmek istiyorum. 1 gol her şeyin seyrini değiştiriyor. Bu maçı kazansaydık Play Off potasında olacaktık. Maçları yönetenlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Emek harcanıyor, bu emeğin karşılığı bir düdükle heba olabiliyor. Daha hassas olmalarını bekliyoruz. Arka arkaya bunlar bize rast geldiğinde canımız yanıyor. Bu konuda da yaptığımız serzenişi yetkili mercilerin dikkate almasını istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.