Hava Durumu

Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti

Manisa'nın Gördes İlçesi'nde, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobildeki Ahmet ve Hatice Tavşan çifti hayatını kaybederken, 4 yaşındaki kızları Cansu Tavşan ise ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2013 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2013 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti

Kaza Gördes Akhisar Karayolu'nun 3'ncü kilometresinde, Ortatepe Mevkii'nde meydana geldi. Gördes'ten Fundacık Köyü'ne gitmek üzere yola çıkan Ahmet Tavşan'ın (40) yönetimindeki 45 R 7500 plakalı otomobil, rampada kontrolden çıktı. Savrulup yaklaşık 7 metreden şarampole uçan otomobil, çam ağacına çarparak durabildi. Kazayı görenler durumu, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ahmet Tavşan'ın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır yaralı olan Hatice Tavşan (35) Gördes Devlet Hastanesi'ne, çiftin 4 yaşındaki kızı Cansu Tavşan da Akhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Hatice Tavşan da kurtarılamadı. Anne ve babasını kaybeden küçük Cansu'nun sol kolunun kırık olduğu ve iç kanama şüphesinin bulunduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.