Hava Durumu

Feci kazada 3 kişi can verdi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Kocaçeşme Köyü sapağında, dikkatsiz şekilde ana yola çıkan otomobil, kamyonun altında 150 metre sürüklenirken 3 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2014 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2014 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci kazada 3 kişi can verdi

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 40 gün önce babaannesini kaybeden ve Çanakkale’nin Gelibolu İlçesine bağlı Kocaçeşme köyündeki evinde mevlit düzenleyen Nurettin Şahin (25), 22 FT 934 plakalı otomobili ile Mevlidin ardından gelen yakınlarını köylerine götürmek istedi. Kocaçeşme köyü sapağından Keşan-Gelibolu Karayolu’na dikkatsiz bir şekilde çıkan Şahin’in kullandığı arabaya, İsmail Selvi yönetimindeki 17 RL 009 plakalı kömür yüklü kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun ön kısmında sürüklenen Şahin yönetimindeki otomobil yaklaşık 150 metre sürüklendi.

3 KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI

Kamyonun ön kısmında sürüklenen araçta sürücü Nurettin Şahin ile araçta bulunan akrabaları Ayşe Engin (40), Ramazan Şahin (55) ve Nadide Şahin (45) yaralandı. Yaralılardan Nadide Şahin, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kamyonun altında kalan otomobilin sürücüsü Nurettin Şahin ile araçta bulunan diğer şahıslar Ramazan Şahin ve Ayşe Engin ise, sıkıştı.
Olay yerine gelen Gelibolu İtfaiyesi’ne ait kaza kırım aracıyla sıkıştıkları araçtan çıkarılan Ramazan ve Nurettin Şahin ile Ayşe Engin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza duyan köylüler ise olay yerine akın etti. Kazada hayatını kaybeden Nurettin ve Ramazan Şahin ile Ayşe Engin, olay yerine gelen Gelibolu Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Gelibolu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken; kazazedelerin yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Keşan Devle Hastanesi’ne kaldırılan ve ağır yaralı olduğu öğrenilen Nadide Şahin’in ise tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazanın ardından Kamyon Sürücüsü İsmail Selvi, Jandarma ekiplerince göz altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.