Hava Durumu

Feci kazada ortalık kan gölü oldu

Çorum’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2014 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2014 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci kazada ortalık kan gölü oldu

Kaza, Çorum-Laçin karayolu 22. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorum’dan Laçin istikametine seyir halinde olan Şaban Gökdere yönetimindeki 19 UP 892 plakalı otomobil, Gölünyazı mevkine geldiği sırada gizli buzlanma ve sis nedeniyle kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetine kaybetmesi sonucu savrulmaya başlayan otomobil, karşı yönden gelen Mustafa Şevki Uysal yönetimindeki 19 RF 479 plakalı yolcu otobüsüne çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Gökdere yönetimindeki otomobil hurdaya dönerken, araçta bulunan eşyalar da yola saçıldı. Kaza yapan otomobile bu kez de Hüseyin Şeherli yönetimindeki 19 EZ 170 plakalı başka bir araç çarptı.

Motor kısmının koptuğu görülen araçta bulunan sürücü Şaban Gökdere ve yanındakiler Ekrem Topçu ile Selim Alıcı olay yerinde hayatını kaybederken, otobüste bulunan Mehmet Sarıboğa (67), Ömer Demir (27), Muammer Karadereli (48) ise yaralandı. Diğer sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Çorum-Laçin karayolu bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Araçta sıkışarak hayatını kaybeden 3 kişi ise kaza kırım ekiplerinin uzun süren uğraşlarının ardından bulundukları yerden çıkarıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yol temizlik ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından tekrar trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.