Hava Durumu

Fenerbahçe Atakaş Hatayspor maçı ne zaman?

Süper Lig'de ikinci hafta başlıyor. Haftanın önemli karşılaşmasında, bu yıl Süper Lig'e yükselen ve ilk maçında Başakşehir'i yenen Atakaş Hatayspor, Fenerbahçe'ye konuk olacak. Müsabakaya kısa bir süre kala, maça ilişkin tarih bilgisi başta olmak üzere pek çok ayrıntı sorgulanıyor. Peki, Fenerbahçe Atakaş Hatayspor maçı ne zaman?

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2020 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2020 23:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe Atakaş Hatayspor maçı ne zaman?

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu heyecanı devam kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor'u pazartesi günü konuk edecek. İşte, bu maça ilişkin tüm ayrıntılar...

Fenerbahçe ile Atakaş Hatayspor 21 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00'da Ülker Stadında karşı karşıya gelecek. Mücadele, beinsports 1 ekranlarından naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

Ligin yeni takımlarından Atakaş Hatayspor, Gaziantep'te konuk ettiği geçen sezonun şampiyonu Medipol Başakşehir'i 2-0 yenmişti.

HATAYSPOR'DA SON DURUM

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı; teknik heyet, futbolcu ve yönetim olarak Fenerbahçe maçına odaklandıklarını söyledi.

Ligin ilk haftasında Medipol Başakşehir karşısında alınan 2-0'lık galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Vardı, "Şampiyonlar şampiyonu Atakaş Hatayspor oldu. Bu maçı biz unuttuk. Bunun rehaveti ile hareket etmeyeceğiz. Fenerbahçe maçına odaklandık. Hem teknik heyetimizle hem futbolcularımızla hem yönetimimizle maça odaklanmış durumdayız. İnşallah Fenerbahçe karşısında da Atakaş Hatayspor'a yakışır bir futbol izlettireceğiz. Kaliteli bir futbol oynamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.