Hava Durumu

Fenerbahçe'de Comolli'den eser kalmadı

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde yollarını ayırdığı sportif direktör Damien Comolli'nin izlerini büyük oranda sildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2020 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2020 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Comolli'den eser kalmadı

Sarı-lacivertli takımda 12 Haziran 2018'de göreve başlayan ve 16 Ocak 2020'de yolların ayrıldığı Fransız futbol adamı, söz konusu süreçte 30 oyuncu transferi gerçekleştirmişti. Ali Koç'un 2018'de başkanlığa seçilmesinin ardından ilk iş olarak sportif direktörlüğe getirdiği Comolli, sarı-lacivertli takıma kazandırdığı futbolcularla büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Bu süreçte yapılan transferlerden sonra futbol takımındaki başarısızlık ve transfer edilen oyuncuların beklentilerin çok uzağında kalması, sarı-lacivertli camiada büyük tepki topladı. Damien Comolli'nin gerçekleştirdiği transferler, Fenerbahçe'ye geçtiğimiz 2 sezonda hem maddi hem de manevi anlamda büyük sorunlar yaşattı.

Fenerbahçe, başkan Ali Koç, teknik direktör Erol Bulut ve eski futbolcularından Emre Belözoğlu'nun iş birliğinde, yaz transfer döneminde ise Comolli'nin kötü hatırasını unutturmayı başardı. Sarı-lacivertli kulüp, Comolli'nin transfer ettiği futbolculardan 22'siyle yollarını ayırdı, bu isimlerin yerine önemli takviyeler yaparak Fransız futbol adamının izlerini silmeyi başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.