Hava Durumu

Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas alev aldı!

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ve takımın değişmez ismi olan Demitris Pelkas, Kayserispor maçında da iyi oyununu sürdürdü. Asist sayısını 6'ya yükselten ve toplamda 11 gole katkıda bulunan Pelkas için sarı lacivertli taraftarlardan övgü mesajları geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas alev aldı!

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, Kayserspor maçındaki etkili oyunu ve yaptığı asistle sarı lacivertlilerin en dikkat çeken futbolcusu oldu.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut'un değişmez ismi olan 27 yaşındaki yıldız, Kayserispor mücadelesindeki performansıyla yine göz doldurdu.

Karşılaşmaya 11'de başlayan Pelkas, sahada takımının en etkili isimlerinden olurken Thiam'a verdiği gol pasıyla da asist sayısını toplamda 6'ya çıkardı.

TAM 11 GOLE KATKI YAPTI

Sarı lacivertli formayla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplamda 17 maça çıkan Pelkas, 5 gol atıp 6 da asist yapma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe'nin sezon başında PAOK'tan 1.6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Pelkas, şimdiden büyük kulüplerin radarına girmiş durumda.

SOSYAL MEDYAYI YİNE SALLADI

27 yaşındaki oyuncunun Kayseri maçının ilk yarısında gösterdiği performans sarı lacivertli taraftarlarca da çok beğenildi.

Sosyal medyada Yunan futbolcu için birçok mesaj atılırken kulübün olası Pelkas transferinde kasasına büyük bir meblağ koyacağına yönelik yorumlar yapıldı.

HARİKA İKİLİ...

Sarı lacivertli taraftarlar, yeni transfer Mesut Özil ile Dimitris Pelkas'ın, orta sahada harika bir ikili olabilecekleri yönünde de birçok paylaşımda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.