Hava Durumu

Fenerbahçe'de Eto bombası

F.Bahçe için transfer kulislerinde konuşulanlar çok iddialı sözler.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2013 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2013 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Eto bombası

Geride kalan sezonda Fenerbahçe’nin en sorunlu oyuncusu olarak görülen Raul Meireles’in takımdan ayrılacağı iddia edildi. İtalyan gazeteleri, yıldız futbolcunun Sarı-Lacivertli formaya vedaya hazırlandığını yazdı. Fransızlar’ın Monaco’ya gideceğini iddia ettikleri Raul Meireles için Çizme basını ise; “Napoli ile anlaştı” diye yazdı.

KRASİC’İN KADERİ YENİ HOCA

Büyük hayal kırıklığı yaratan ve gönderilmesi için Fenerbahçeli yöneticilerin büyük çaba sarfettikleri Milos Krasic’in kaderini yeni gelecek teknik adamın belirleyeceği iddia edildi. Sırp yıldızın yaz kampının ilk bölümünde yer alacağı, burada göstereceği performansla kendisini yeni hocaya beğendirmesi durumunda takımda kalacağı bildirildi. Bu arada Krasic için sürpriz bir teklifin de yapıldığı ortaya atıldı. İngiltere de yayın yapan Northern Echo Gazetesi, Sunderland’ın Scoco ve Krasic arasında bir seçim yapacağını yazdı.

ÇİLEK ETO’O OLABİLİR Mİ?

Transfer dönemine fırtına gibi giren ve önemli isimleri kadrosuna dahil edip birçok yıldızla görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe ile ilgili bir ilginç iddia da golcü transferi konusunda geldi. Avrupa basınının büyük bir bölümü; başkan Aziz Yıldırım’ın asıl hedefinin dünyaca ünlü bir yıldızı takıma katarak, Galatasaray’ın Drogba ile yakaladığı havayı yok etmeyi planladığını belirtiliyor. Bu isim konusunda pek çok iddia ortaya atılırken, Eto’o adının öne çıktığı ise gelen haberler arasında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.