Hava Durumu

Fenerbahçe'de Ferdi bir adım önde

Fenerbahçe'nin bugünkü Konyaspor maçında bazı mecburi değişiklikler söz konusu olacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2021 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2021 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Ferdi bir adım önde

Son haftalarda iyi oynayan ve kazanan kadroda yer alan İrfan Can cezası sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Bu ismin yerine, çeşitli alternatifler bulunsa da, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun kafasında Ferdi Kadıoğlu ön plana çıkıyor. Topa sahip olmak isteyen Belözoğlu, Ferdi'nin teknik kapasitesinden faydalanıp oyunu yine aynı şekilde oynamak istiyor. Kafile ile Alanya'ya giden Mesut Özil'in de yedek kulübesinde maça başlaması bekleniyor. Sakatlanan Nazım'ın yerine iyileşen Gökhan Gönül forma giyecek.

Emre Belözoğlu ve ekibi, takımla yaptığı toplantıda, kalan tüm maçları kazanmak zorunda olduklarını ifade etti. Bu nedenle son beş karşılaşmadaki oyun ve

felsefe ile sahada olunması gerektiğini isteyen genç teknik adam, sonuç ne olursa pes etmeyeceklerini belirtti.

8 oyuncu sınırda

Fenerbahçe'de 8 futbolcu, Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Caner Erkin, Pelkas, Ferdi, Jose Sosa, Tisserand, Serdar Aziz, Sinan Gümüş ve Gökhan Gönül, bugün sarı kart görmeleri halinde 39. haftadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.

Özil 56 gün sonra

Sakatlığını atlatan ve bir süredir takımla antrenmanlara çıkan Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil, bugün şans verilmesi durumunda 56 gün sonra sarı-lacivertli formayla maça çıkacak. Mesut Özil, son olarak 4 Mart'ta, Fraport TAV Antalyaspor ile yapılan maçta forma giymişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.