Hava Durumu

Fenerbahçe'de Kasımpaşa öncesi kadro sıkıntısı!

Ozan, Gustavo ve isimleri gizli tutulan 2 oyuncunun son testleri de pozitif çıktı, hepsinin Kasımpaşa maçında oynamayacağı kesinleşti. Sakatlıktan yeni dönen Tolga, ağrıları nedeniyle tekrar MR'a giderken, Ferdi de aynı sebeple düz koşu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2021 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2021 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Kasımpaşa öncesi kadro sıkıntısı!

F.Bahçe'de dertlerin biri bitmeden diğeri başlıyor! Uzun süren sakatlıklarını atlatan Samatta, Lemos ve Valencia takıma yeni dönmüşken, bu kez de Covid-19 salgını sarı lacivertlilerde kadro sıkıntısına yol açtı.

Sezonun en formda isimleri arasında yer alan Ozan Tufan, Luiz Gustavo ve isimleri gizli tutulan iki oyuncunun son testleri de pozitif çıktı ve hepsinin Kasımpaşa maçında oynamayacağı kesinleşti. Dün ayrıca sakatlıktan yeni kurtulan Tolga, bu sefer başka bir bölgede ağrı hissedince MR'ı çekildi. Durumu bugün belli olacak. Hafif ağrıları olduğunu belirten Ferdi Kadıoğlu da dünkü antrenmanda düz koşu yaptı.

SOL BEKTE DE SIKINTI VAR

Gustavo ve Ozan'ın yokluğunda orta sahada Sosa, Pelkas ve Ferdi'nin görev yapması bekleniyor. Pazartesi günü Kasımpaşa'ya konuk olacak Fenerbahçe'de bir başka sıkıntı da sol bekte yaşanıyor... Caner'in yokluğunda bu bölgede görev alacak olan Novak, sol ayağının tendon bölgesindeki ağrıları nedeniyle bu hafta idmanların büyük bölümünü salonda yaptı.

GÖKHAN MI, NAZIM MI?

Teknik direktör Erol Bulut'un üzerine titrediği Çek futbolcu, ilk kez dün saha antrenmanına katıldı. Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in yokluğunda Sadık veya Lemos'tan biri oynayacak. Sağ bekte Gökhan Gönül'ün mı yoksa Nazım Sangare'nin mi forma giyeceği ise maç günü belli olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.