Hava Durumu

Fenerbahçe'de kritik Mesut Özil kararı!

Rakibinin gücü ve enerjik oyuncularına fiziksel açıdan yanıt vermek adına Mesut Özil yedek kulübesine çekilebilir. Orta üçlü Sosa-Ozan-Mert'ten oluşabilir. Pelkas ise sol kanada yakın...

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de kritik Mesut Özil kararı!

Fenerbahçe'de Trabzonspor sınavına 'diriliş maçı' gözüyle bakılıyor. Puan kaybına tahammülü olmayan teknik patron Erol Bulut, bunu hem birebir konuşmalarda hem de takım toplantılarında oyuncularına anlatıyor. Kritik karşılaşmanın kadro planlamasını da yapan Bulut, şifreyi 'mücadele' olarak belirledi. Luiz Gustavo'nun forma giyemeyeceği, İrfan Can Kahveci'nin ise en iyi ihtimalle yedek bekleyeceği maçta Erol Bulut, Mesut Özil'i kızağa çekecek.

PELKAS'A ÖZGÜRLÜK!

Orta alanı güçlü tutmak isteyen Bulut, Ozan-Sosa Mert Hakan üçlüsü üzerinde duruyor. Fizik olarak istenen seviyeye gelemeyen Mesut'un yerine daha hazır oyunculara şans verilecek. Böylece Trabzonspor'un enerjik ve güçlü oyuncularına direnç gösterilebilecek. Sakatlığını tamamen atlatan Pelkas ise ilk 11'de sol kanata dönecek. Yunan yıldıza saha içinde özgürlük tanınacak. Santrforda ise Valencia üzerinde duruluyor. Osayi de sağ kanattaki yerini koruyacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.