Hava Durumu

Fenerbahçe'de Mert Hakan'dan büyük fedakarlık

Emre Belözoğlu geldikten sonra çok iyiydi, vazgeçilmez olmuştu. Özellikle son maçlarda ciddi kasık ağrıları çeken Mert Hakan Yandaş, sakatlığına rağmen oynamak istedi. Sağlık ekibi, "Hemen ameliyat olman lazım" dese de başarılı oyuncu, şampiyonluğa giderken takımı bırakamam, sezon sonuna kadar dayanırım" dedi, ağrılarla sahaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2021 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Mert Hakan'dan büyük fedakarlık

Teknik direktörlüğe Emre Belözoğlu geldikten sonra takımın gözdesiydi, performansı ve mücadelesiyle taraftarı mest etti. ,

Sezon biter bitmez ise bıçak altına yatan Mert Hakan Yandaş'ın takımı yalnız bırakmamak adına sakat sakat oynadığı öğrenildi. Sezonun büyük bölümünde kasık ağrıları çeken başarılı orta saha oyuncusunun özellikle son haftalarda sağlık ekibi tarafından, 'Oynaman riskli' denmesine karşın, "Takımımı bu kritik dönemde yalnız bırakamam. Sezon bitince ameliyat olurum" diyerek oynamaya devam ettiği öğrenildi.

Lig biter bitmez
Ligin tamamlanmasının ardından doğrudan ameliyat masasına yatan 27 yaşındaki futbolcu, operasyonun ardından tedavi süreci ile ilgili bilgilendirmede bulunmuştu. Operasyona kadar ağrılarından kimseye bahsetmeden antrenmanlarına devam eden Mert'in ameliyatının iyi geçmesinden ve yeni sezona çok daha güçlü girecek olmaktan son derece mutlu olduğu da kaydedildi.

34 maçta oynadı
Fenerbahçe formasıyla bu sezon 34 maça çıkıp şiddetli ağrılara rağmen takımını yalnız bırakmadan mücadele eden Mert Hakan Yandaş'ın bu fedakarlığı, hem teknik heyetten hem de yönetimden tam not aldı. Yıldız futbolcunun adı Sarı-Lacivertliler'deki yeni sezon planlamasında en üst sıralarda yazıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.