Hava Durumu

Fenerbahçe'de Mesut Özil şoku!

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mesut Özil, Antalyaspor maçının ikinci yarısında girdiği bir ikili mücadelede sakatlandı. Ayağının üzerine basamayan Mesut Özil, oyun alanından sedye ile ayrıldı. Hastaneye kaldırılan Mesut Özil'in son durumu hakkında açıklama yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2021 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2021 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Mesut Özil şoku!

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u ağırladığı mücadeleye ilk 11'e başlayan Mesut Özil sakatlık geçirerek maça devam edemedi. Karşılaşmanın 65. dakikasında girdiği ikili mücadele sonucunda yerde kalan Mesut Özil, sahayı sedye ile terk etti. Hastaneye kaldırılan oyuncunun, çekilen MR'ında; ayak bileği iç ve dış yan bağlarında kısmi yırtıklar ile ayak bileği iç-dış malleol kemiklerinde yoğun ödem gözlendiği aktarıldı.Mesut Özil'in yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Mesut Özil

SEDYE İSTENDİ VE İRFAN CAN GİRDİ

Tedavi için sağlık ekipleri hemen oyun alanına girerken Özil, saha kenarına çıktı ve sedye istendi. Bileği dönen ve üzerine basamayan Özil, sedye ile oyun alanından çıkarılırken yerine İrfan Can Kahveci dahil oldu. İrfan Can, sarı lacivertli formayı ilk kez Antalyaspor maçında giymiş oldu. Mesut Özil maçın ilk yarısında çok net bir pozisyonu boş kaleye kaçırmıştı. Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mesut Özil, sarı lacivertli forma ile 5'i lig 1'i kupa olmak üzere 6 maça çıktı ve henüz gol-asist katkısı sağlayamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.