Hava Durumu

Fenerbahçe'de Olivier Giroud bombası

Sivasspor maçıyla şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gelecek sezonun yapılanması da şimdiden oluşturuluyor. Sözleşmesi sona erecek isimlere odaklanan Fenerbahçe'de transferi masaya yatırılan ilk isim Olivier Giroud... Fransız yıldızın sarı lacivertliler dışında da önemli talipleri bulunurken golcü konusunda masada başka bir alternatif daha bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2021 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2021 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Olivier Giroud bombası

Bu sezonun son bölümünde Emre Belözoğlu ile toparlanan fakat son Sivasspor maçıyla büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'de bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı.

Emre Belözoğlu ile yola devam etme düşüncesinde olan yönetim transferde bu kez daha temkinli olacak. Bu sezon yapılan transferlerden takıma katkı sağlayan isimlerle yola devam edilecek. Direkt ilk 11'de forma giyebilecek 4 veya 5 nokta atışı transfer yapma hedefindeki sarı lacivertlilerin gündemine gelen son isim ise Olivier Giroud.

Daily Star'da yer alan habere göre sözleşmesi sezon sonu itibarıyla sona eren Olivier Giroud için harekete geçen kulüplerden biri de Fenerbahçe...

Ancak Fenerbahçe'nin bu transferdeki rakipleri bir hayli güçlü. Giroud ile Juventus, Lazio, Inter ve Lens kulüpleri de ilgileniyor.

Mesut Özil'in de Arsenal'den takım arkadaşı olan Giroud için tüm şartları zorlayacak Fenerbahçe, oyuncunun Lazio'ya gitmesi durumunda Vedat Muriqi'nin bir sezon kiralanması için İtalyan kulübüyle temasa geçecek.

Bu sezon İtalya'da fazla forma şansı bulamayan Vedat Muriqi'nin de geri dönüşe sıcak baktığı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.