Hava Durumu

Fenerbahçe'de transfer taarruzu! 3 golcü için girişim, teklif yapıldı

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transferde nokta atışı yapmak istiyor. Harcama Limitleri'ne dikkat eden sarı-lacivertli kulüp önceliği bonservissiz ve kiralık seçeneklerine verdi. Forvet transferinde çalışmalara hız veren Fenerbahçe 3 golcüyü listesine aldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2021 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2021 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de transfer taarruzu! 3 golcü için girişim, teklif yapıldı

Fenerbahçe forvet transferinde çalışmalara hız verdi. Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transferde nokta atışı yapmak istiyor. Sarı-lacivertli kulüp forvete Serdar Dursun'u transfer ederek takviye yapmıştı. Bir golcü transferi daha yapacak olan Fenerbaçe 3 forveti listesine aldı.

4 İSİM KADRO DIŞI BIRAKILDI

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, 4 ismi kadro dışı bıraktı. Portekizli çalıştırıcı gelecek sezon kadroda düşünmediği Mame Thiam, Kemal Ademi, Oğuz Kaan Güçtekin ve Sadık Çiftpınar'ın takımdan ayrı çalışması yönünde karar verdi.

THIAM'A SÜPER LİG'DEN 3 TALİP

Sarı-lacivertlilere Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak transfer edilen Mame Thiam, Fenerbahçe'de beklentilerin altında kaldı. Thiam'a Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un yanı sıra Medipol Başakşehir ve Giresunspor'un ilgi gösterdiği iddia ediliyor.

SORLOTH VE MURIQI

İlk hedef olarak Alexander Sörloth ve Vedat Muriqi'yi belirleyen sarı-lacivertliler, Sörloth için hamlesini yaptı ve Leipzig'e satın alma opsiyonu da içeren kiralama teklifi gönderdi.

YILLIK 3 MİLYON EURO

Satın alma opsiyonunun 10 milyon euro civarında olduğu konuşuluyor. Teklif kabul edilirse Sörloth'a yıllık 3 milyon euro verilecek.

TRABZON DA DEVREDE

Alman basınında yer alan habere göre Leipzig'in Fenerbahçe'nin yanı sıra Trabzonspor ile de görüşme halinde olduğunu duyurdu.

VEDAT MURIQI GÖZDEN ÇIKARILDI

Maurizio Sarri ile birlikte sistem değişikliğine giden Lazio'da Vedat Muriqi gözden çıkartıldı. İtalyan ekibi, geçen sezon 18.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Kosovalı oyuncuyu gönderme kararı aldı.

KİRALIK GÖNDERMEYE SICAK BAKIYORLAR

Mavi-Beyazlılar'ın Muriqi'ten tamamen vazgeçmek istemediği ve ilk etapta başka bir takıma kiralamayı düşündükleri öğrenildi.

FENERBAHÇE HAREKETE GEÇTİ

Bu durum, Fenerbahçe'nin hemen harekete geçmesini sağladı. Sarı-Lacivertliler, başka talipleri de olan 27 yaşındaki golcü konusunda elini çabuk tutmak istiyor.

ÖNCELİK FENERBAHÇE'DE

Vedat Muriqi'nin de ayrılması halinde önceliğinin, çocukluğundan beri desteklediği Sarı-Lacivertliler'e dönmek olduğu kaydedildi. Ayrıca yıldız futbolcunun eşi Edibe Muriqi'nin de İstanbul'a dönmek istediği vurgulandı.

ROMA ÇIKARMASI

Sarı-Lacivertli yöneticilerin önümüzdeki günlerde İtalya'nın başkenti Roma'ya giderek bu transferi bitirmeye çalışacakları kaydedildi. Fenerbahçe, kiralık sözleşmesine satın alma opsiyonu da koydurmak istiyor.

BENEDETTO İDDİASI

Vedat Muriqi ve Sörloth için nabız yoklayan Sarı-lacivertli yönetimin, Marsilyalı Dario Benedetto için de devreye girdiği ileri sürüldü.

TEKLİF YAPTI

İtalyan basınından Nicola Schira, Fenerbahçe'nin Marsilya forması giyen Arjantinli golcü Dario Benedetto için Marsilya'ya teklif yaptığını yazdı.

SAO PAULO MARKAJI

Benedetto'nun Marsilya'dan ayrılacağının öğrenilmesinin ardından Arjantinli oyuncuya teklif yapan kulüpler Fenerbahçe ile Sao Paulo oldu.

FENERBAHÇE AVANTAJLI

Sarı-Lacivertli kulübün transferde avantajlı olduğu Sao Paulo'dan henüz bir fiyat teklifinin gelmediği gelse bile çok büyük ihtimalle Fenerbahçe'nin teklifinin altında kalacağı bildirildi..

MARSİLYA 15 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

31 yaşındaki Arjantinli golcü, 2019'da 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Boca Juniors'tan Fransız ekibi Marsilya'ya transfer olmuştu. Marsilya'daki ilk sezonu olan 2019-20'de Ligue 1'de çıktığı 26 maçta 11 gol atarken geçtiğimiz sezon ise 32 lig maçında 5 gol, 3 asistlik skor katkısı yapabilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.