Hava Durumu

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi endişe!

Fenerbahçe'de ikinci Ali Koç dönemi için geri sayıma geçilirken bir kez daha belirsizlikler dikkat çekiyor. Adaylık açıklamasında hoca ya da takımlar için bilgi yer almaması endişeleri yine artırıyor

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2021 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2021 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi endişe!

Fenerbahçe'de başkan adaylığını resmen açıklayan mevcut başkan Ali Koç, ikinci dönemi için geri sayıma geçti. Başka aday çıkmaması beklenirken Başkan Ali Koç'un özellikle futbol takımı için artık somut adımlar atması bekleniyor.
Koç'un ilk 3 senesinde ligde ilk 2'ye dahi giremeyen sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi aynı belirsizlikleri yaşamak istemiyor. Ancak adaylık açıklamasının yapıldığı basın toplantısında hem teknik direktör hem de transferlerle ilgili bir bilginin olmaması hatta soru bile alınmaması endişeleri yeniden artırdı.

Ali Koç'un ilk 3 senesinde Fenerbahçe'de 7 farklı hoca çalıştı ve sezona başlanan hiçbir hoca ligin son haftasını göremedi. Bu süre zarflarında da kararlar hep sancılı bir şekilde alındı. Hızlı reaksiyon gösterilmemesi takımın ve taraftarların enerjisini de etkiledi. Şu anda da yeniden bir belirsizlik süreci başladı.

Sezonu tamamlayan Emre Belözoğlu mu yoksa yeni yabancı bir teknik adam mı sorusu camiada yüksek sesle soruluyor. "Zamanı gelince açıklarız" yanıtını veren Ali Koç'un hedefi, 1 Haziran'a kadar hocayı belirlemek... Ancak EURO 2020 öncesi hem boşta hoca bulmak hem de boş olan hocaları da ikna etmek kolay değil. Emre Belözoğlu da her karara saygı duyarak bekliyor. Şu anda özellikle kariyerli ve tecrübeli bir yabancı teknik adam için hazırlıklar yapılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.