Hava Durumu

Fenerbahçe'den Alpaslan Öztürk ve Mame Thiam operasyonu!

Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler yaşanıyor. Mert Hakan Yandaş'ı bitiren, Caner Erkin ve Gökhan Gönül konusunda önemli mesafe kat eden Fenerbahçe, transferde yine Süper Lig'in yıldızlarının peşinde. Kanarya, Göztepe'nin başarılı stoperi Alpaslan Öztürk ve Kasımpaşa'nın golcüsü Mame Thiam için harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'den Alpaslan Öztürk ve Mame Thiam operasyonu!

Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde tuttuğu Alpaslan Öztürk için sonunda harekete geçti. Bu sezon takımın en iyilerinden biri olan başarılı oyuncu için Göztepe'ye Sadık Çiftpınar'ın yanı sıra 1 milyon Euro (7 milyon 860 bin TL) önerildi. Alpaslan'ın Sarı-Lacivertliler'e imza atmayı çok istediği öğrenildi. Kulüplerin anlaşması halinde 27 yaşındaki savunmacıyla yapılacak pazarlıkların kısa sürmesi bekleniyor. Göztepe Yönetimi ise teklife hemen yanıt vermek istemiyor. Sezon sonunda teknik direktör değişimine gitmeye hazırlanan İzmir ekibi, son kararı yeni gelecek hocaya bırakabilir.

Yeni sezon öncesinde transferde ağırlığı Süper Lig'in yıldızlarına veren Sarı- Lacivertliler, Kasımpaşa'nın yıldızını listeye ekledi. Forvette ve kanatlarda görev yapan Thiam Mame, bu sezon ligde 24 maçta 11 gol ve 3 asistlik son derece başarılı bir performans sergiledi.Çok yönlü bir oyuncu olması ve ligde kendini kanıtlaması nedeniyle Thiam, Fenerbahçe için öncelikli hedef haline geldi. Yönetimin, Kasımpaşalı yöneticilerle görüşerek 27 yaşındaki oyuncunun şartlarını soracağı öğrenildi.

Ayrıca Thiam'ın menajeriyle de ilk temasın kısa sürede kurulması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.