Hava Durumu

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a geçmiş olsun mesajı!

Erzurumspor'dan gelen 11 pozitif vaka haberi sonrası Beşiktaş da 8 kişide koronavirüs tespit edildiği açıkladı. Siyah beyazlılara ilk geçmiş olsun mesajı Fenerbahçe'den geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2020 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2020 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a geçmiş olsun mesajı!

Beşiktaş'ta 13 Mayıs günü futbolcular, teknik ekip ve tesis çalışanlarına yapılan testlerde 8 kişide koronavirüs tespit edildiği açıklandı.

Siyah beyazlıların paylaşımı sonrası Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı geldi. Sarı lacivertli kulüp, "Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve tesis çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş." şeklinde bir açıklama yaptı.

BEŞİKTAŞ'A GELEN DİĞER GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

MKE Ankaragücü Kulübü, 8 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Beşiktaş için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Başkent temsilcisinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Geçmiş olsun Beşiktaş. Koronavirüs testi pozitif çıkan 8 kişiye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını umut ediyoruz." denildi.

Gençlerbirliği Kulübü, 8 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Beşiktaş için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Başkent kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, testi pozitif çıkan 8 kişinin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

Trabzonspor'dan da Beşiktaş'a şu mesaj paylaşıldı

Sevgili Beşiktaş camiası; Yapılan COVID-19 testleri sonucunda sekiz kişide pozitif vakaya rastlandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Camianıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. #BirlikteBaşaracağız

TBF'den Beşiktaş için şu mesaj paylaşıldı

Beşiktaş Futbol Takımı'nda futbolcular, teknik ekip ve tesis çalışanlarına yapılan Covid-19 testinde sekiz kişinin sonuçlarının pozitif çıktığını üzülerek öğrendik. Beşiktaş Kulübü'ne ve Covid-19 testleri pozitif çıkan personele içtenlikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.