Hava Durumu

Fenerbahçe'den flaş teknik direktör kararı!

Ali Koç, transferde yerli oyunculara yöneleceklerini açıklamıştı. Bu nedenle teknik direktör arayışında da Türk hocalar ön plana çıktı. Bjelica ile görüşmeler devam etse de ibre Erol Bulut'a döndü.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2020 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2020 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'den flaş teknik direktör kararı!

Başkanlık sürecinde iki yılını doldurmadan Phillipe Cocu, Erwin Koeman ve Ersun Yanal ile yolları ayıran Ali Koç, teknik direktör seçiminde hata yapmak istemiyor. Başkan ve ekibi, bu konuda aceleci davranmadan en doğru kararı vermek için çalışıyor.

Sarı-Lacivertliler'de Nenad Bjelica ve Erol Bulut isimleri favori konumda. Ancak yavaş yavaş Bulut, ön plana çıkmaya başladı.

Ali Koç, koronavirüs salgını ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle transferde yerli isimlere ve altyapıya yöneleceklerini söylemişti. Bjelica'nın Türk futbolunu çok fazla takip edememesi nedeniyle yönetim içerisinde Erol Bulut ismi ağırlık kazandı.

Ali Koç'un, "Genç, aç, çok çalışan, disiplinli, Türkiye'yi iyi bilen, 40-50 yaş arası, ekonomik imkanlarımıza uyabilecek" tarifi ve "Önceliğimiz sezon bitmeden gelmesiydi ama bu herkes için geçerli değil" sözleri de Bulut'u işaret ediyor.

45 yaşındaki çalıştırıcı, Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkardığı Alanyaspor ile mutlu sona ulaşmayı çok istiyor. Bu nedenle sezon bitmeden ayrılmaya razı değil. Erol Bulut'un kulübüyle olan sözleşmesi bu sezon sona erecek.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, başarılı teknik adamla yola devam etmek istediklerini ancak Fenerbahçe'den teklif gelmesi halinde de yolunu açacaklarını söylemişti. (Fanatik)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.