Hava Durumu

Fenerbahçe'den sürpriz hamle!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Acıbadem Sağlık Grubu ile sponsorluk anlaşmasına vardı. Sarı lacivertlilerin kısa süre içinde anlaşma detayları hakkında açıklama yapması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2020 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2020 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'den sürpriz hamle!

Uzun süredir Medical Park ve Liv Hospital ile sağlık sponsorluğunu sürdüren Fenerbahçe'de flaş bir değişim yaşandı. Sarı lacivertliler, Eski TFF Başkanı ve eski Fenerbahçe Başkan Adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın sahibi olduğu Acıbadem Sağlık Grubu ile anlaşmaya vardı.

Sözcü Gazetesi muhabiri Sercan Hamzaoğlu, Mehmet Ali Aydınlar ile yaptığı görüşme sonucunda taraflar arasında anlaşma olduğunu teyit ettirirken, sarı lacivertli ekibin kısa süre içinde detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

Öte yandan resmi internet sitesinden eski sağlık sponsorları hakkında teşekkür mesajı yayınlayan Fenerbahçe Kulübü şu ifadelere yer verdi;

"Kulübümüzün sağlık sponsoru olarak uzun yıllardır eşsiz destekleriyle yanımızda olan, işbirliğimiz çerçevesinde salgın dönemi de dâhil olmak üzere Kulübümüzün hem sporcuları hem de çalışanları adına hiçbir talebini geri çevirmeyen Medical Park Hastaneler Grubu / Liv Hospital'a, bugüne kadarki tüm katkıları için teşekkür ediyor; çalışmalarında başarılar diliyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.