Hava Durumu

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım aday olmayacağını açıkladı

Fenerbahçe'de gözler eski Başkan Aziz Yıldırım'ın yapacağı basın toplantısına çevrildi. Yıldırım başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısını canlı olarak aktarıyoruz.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2021 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2021 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım aday olmayacağını açıkladı

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık seçimi öncesi Çırağan Sarayı'nda gündemle ilgili basın toplantısı düzenliyor. Toplantıya eski yöneticiler Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Abdullah Kiğılı, Yasemin Merçil, Murat Özaydınlı, Nihat Özbağ, Öner Fırat, Mithat Yenigün, İlhan Ekşioğlu, Ozan Balaban ve Cenk Başak da katıldı.

Yıldırım'dan Ali Koç'a sert sözler

İşte Aziz Yıldırım'ın sözleri: "Bir daha başkanlığa aday olmayacağım. Bunu bilin. Mahallede yönetim yapsan, bu kadar kötü yönetim olmaz. Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğüm için konuşacağım.

"İşler kötü gidiyorsa ben Fenerbahçe'yi savunurum"

Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğüm için konuşacağım. İşler kötü gidiyorsa ben Fenerbahçe'yi savunurum. Bunlar Fenerbahçe'yi iyi yönetmiyorlar.

3 yıl önce sayın Ali Koç büyük teveccühle seçildi. Fenerbahçe için ne yapmalıyız diye karar verdik. 3 yıl boyunca açıklama yapmamaya karar verdim. Arada bizi tahrik ettiler. Bizi tahrik ederek ben ve arkadaşlarımı bir yola getirmeye çalıştılar. Şimdi geldik bugüne. Fenerbahçe'ye yapılacak zararlar karşısında kamuoyunu bilgilendireceğiz.

"3 senedir enkaz edebiyatı var"

3 senedir enkaz edebiyatı var. Biz kötü tablo bırakmadık. Bunları açıklarken öneri ve isteklerim olacak. 1998 yılında 1 oyla o günkü söylemle başkan seçildik. Geldiğimde Dereağzı Tesisleri, bir çim saha vardı. 50 tane tapu aldım bu kulübe. Ben Fenerbahçe'ye geldiğim günden beri, 'Paraları harcayalım 1 sene daha şampiyon olalım, kulübe bir şey kalmasın' mantığıyla hareket etmedik. Kulübün kasasında. Bugün F.Bahçe'nin mal varlığı borçlarından fazladır. Sayın başkan ya hesap bilmiyor ya kitap. Beşiktaş'ın neyi var bir stadı var, bir de kamp tesisleri var. G.Saray'ın neyi var. Florya'da yarısı devlete ait olan arsa.

16 bin kişi seni niye seçti anlamamışın. Pamuk prenses küme düşüyordu küme.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.