Hava Durumu

Fenerbahçe, forvet Kemal Adem'i renklerine bağladı

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, son günde yine durmadı. Sarı-lacivertliler önce Basel'den 24 yaşındaki forvet Kemal Ademi'yi kadrosuna kattı, ardından PAOK'un 10 numarası Dimitris Pelkas'a resmi teklif yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2020 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2020 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe, forvet Kemal Adem'i renklerine bağladı

Fenerbahçe'de transfer döneminin son gününde sürpriz hamleler dikkat çekti. Sarı-lacivertliler, ilk olarak Basel'in 24 yaşındaki forveti Kemal Ademi'yi resmen kadrosuna kattığını açıkladı. Kosova asıllı İsviçreli golcünün kulübü Basel'le prensip anlaşması sağlandığı vurgulandı. Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz, Basel Kulübü'nde forma giyen 24 yaşındaki forvet Kemal Ademi ve kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu sağlık kontrolleri için İstanbul'a gelmiştir" denildi.

Ademi geçen sezon Basel formasıyla 43 resmi maça çıkarken 15 gol attı, 6 asist yaptı. Genç oyuncu bu sezon ise Basel'de sadece 2 Avrupa Ligi maçına çıktı ama gol atamadı. 1.98 boyunda olan ve direkt olarak forvet bölgesinde görev alan Kemal Ademi, bu sezon 17. transfer oldu. Forvet hattına 3. isim olarak katılan yıldız isim daha önce Almanya'da Hoffenheim'da ve yine İsviçre'de N.Xamax kulüplerinde forma giymişti. Hemen ardından ofansif orta saha transferi için düğmeye basıldı.

Yunanistan'da PAOK'ta oynayan Dimitris Pelkas'a resmi teklif yapıldı. Sarı-lacivertliler, PAOK'a 1.5 milyon euro ve gelecek satışlar için pay verme teklifini götürdü. PAOK'ta 201 maça çıkan 26 yaşındaki orta saha 44 gol atıp 32 asist yaptı. Pelkas bu sezon da 4 resmi maçta 2 gol kaydetti. Her iki oyuncunun temsilciliklerinin Rogon'da olması gözlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.