Hava Durumu

Fenerbahçe için zehir zemberek yazı

Fenerbahçe'nin şike cezası nedeniyle Avrupa Kupalarından 2 yıl men cezası alması sonra Ercan Saatçi zehir zemberek bir yazı kaleme aldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2013 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2013 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe için zehir zemberek yazı

Uluslararası Spor Mahkemesi CAS, UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupalarından men cezasını onadı.

Fenerbahçe'nin Avrupa Kupalarından şike yaptığı gerekçesiyle 2 yıl men edilmesi kamuoyununda gündeminde. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan aynı zamanda spor yazarlığı yapan Ercan Saatçi, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yönetimiyle ilgili çok ağır bir yazı yazdı.

Polis suçlu, savcı suçlu, hakim suçlu, mahkeme suçlu, basın suçlu, Mehmet Ali Aydınlar suçlu, federasyon suçlu, devlet suçlu, cemaat suçlu, UEFA suçlu, CAS suçlu, Hatta... Fenerbahçe suçlu...!

Bir tek bu asırlık kulübü bu hale getirenler suçlu değil, öyle mi?

Öyle bir leke sürmüşsünüz ki Fenerbahçemize ve hala öyle pişkinsiniz ki, tarih bunu hep yazacak ne yazık ki. Mesele alınan 2 yıllık ceza değil! Mesele Fenerbahçe’nin şikeci olarak tescillenmesi!

Hiç bir şeyden habersiz sahada ter akıtan o futbolcular, teknik heyet, tribünde avazları çıkana kadar Fenerbahçe sevgisini haykıran o büyük taraftar, bunun bir komplo olduğuna inandırılan kongre üyeleri, bütün Fenerbahçeliler kan ağlayacak ama siz bu kara lekeyi sürdüğünüzle kalacaksınız ve Fenerbahçe’nin yakasını bırakmayacaksınız öyle mi?

HEPİMİZİ KANDIRDINIZ

Gönül isterdi ki şu 15 yılda aldığınız başarılarla, şampiyonluklarla tarihi geçin ama ne acı ki sürdüğünüz bu lekeyle tarihe geçtiniz hepiniz... Ben dahil, aylarca Fenerbahçelileri ve kamuoyunu kandırdınız. Duygu sömürüleriyle bunun siyasi bir operasyon olduğuna inandırmaya çalıştınız. Hepimiz arkanızda durduk, yürüdük, bağırdık...

Kandırıldık beyler, kandırıldık...Daha bir ay önce “Göreceksiniz Fenerbahçe’nin suçsuzluğu ortaya çıkacak” diyerek millete suni umut aşıladınız.

Öte yandan Sabah Yazarı Gürcan Bilgiç de Fenerbahçe yönetimiyle ilgili sert bir yazı yazdı. Eski Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın ", "Fenerbahçe Yöneticileri kulübü uçuruma götürüyorlar. UEFA buna izin vermeyecektir. Eğer ceza çıkmazsa; ben 45 milyon Euro'yu cebimden vereceğim, çıkarsa onlar bu zararı karşılayacaklar mı?" sözlerini hatırlatan Bilgiç, hesap sorma vaktinin geldiğini söyledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.