Hava Durumu

'Fenerbahçe ile görüşmelere başladık'

Fenerbahçe ve Bursaspor, Volkan Şen'in transferi konusunda görüşmelere başladığını resmi sitesinden duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2015 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2015 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Fenerbahçe ile görüşmelere başladık'
Bursaspor ve Fenerbahçe, resmi sitelerinden yaptığı açıklama ile Volkan Şen için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Yeşil-beyazlı ekibin yaptığı açıklamada; "Fenerbahçe Spor Kulübü ile oyuncumuz Volkan Şen'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı. Fenerbahçe ise; "Fenerbahçe Futbol A.Ş, Bursaspor' dan Volkan Şen'in transferi konusunda oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı" şeklinde bir açıklama yaptı.

FENERBAHÇE GÜN İÇİNDE YALANLADI, SONRA DEĞİŞTİRDİ

Bir süredir Volkan Şen için görüşmelerde bulunan Fenerbahçe, gün içinde Volkan Şen için yapılan haberlerin gerçek olmadığını duyurmuştu. İlk etapta Volkan Şen'in transfer planları içerisinde yer almadığını duyuran Fenerbahçe, saat 16:00 sularında resmi sitesindeki açıklamaya müdahale ederek; "Volkan Şen" ismini yalanlanan listenin arasından çıkarttı.

Fenerbahçe'nin ilk açıklaması; "Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Bursasporlu Volkan Şen, Borussia Dortmund'lu Sven Bender ve Valencia'lı Sofiane Feghouli ile ilgili basında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Bu oyuncularla ilgili herhangi bir transfer planlamamız bulunmamaktadır" şeklinde olmuştu. Sonra ise bu açıklamadan Volkan Şen çıkarıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.