Hava Durumu

Fenerbahçe-Royal Antwerp maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kalmıştı. Son maçında ise sahasında Olympiakos'a yenildi. Bu gelişmelerin ardından Avrupa Ligi'nde 3. maç olan Royal Antwerp müsabakası gündem oldu. Peki, Fenerbahçe-Royal Antwerp maçı ne zaman?

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2021 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2021 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe-Royal Antwerp maçı ne zaman?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Yunanistan'ın Olympiakos takımına 3-0 yenildi. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunun ikinci haftasında puan alamayan Fenerbahçe, Royal Antwerp maçına odaklandı. İşte, Fenerbahçe-Royal Antwerp maçının ayrıntıları...

Fenerbahçe'nin D Grubu'nda oynayacağı kalan müsabakaların fikstürü şöyle:

21 Ekim: (3. Hafta)

Fenerbahçe-Royal Antwerp

4 Kasım: (4. Hafta)

Royal Antwerp-Fenerbahçe

25 Kasım: (5. Hafta)

Olympiakos-Fenerbahçe

9 Aralık: (6. Hafta)

Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt

PUAN DURUMU

D Grubu'nda Fenerbahçe, konuk ettiği Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a 6. dakikada Tiquinho Soares, 63. ve 68. dakikalarda Giorgos Masouras'ın golleriyle 3-0 mağlup oldu.

Grubun diğer maçında Eintracht Frankfurt, ağırladığı Belçika ekibi Royal Antwerp'i uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 yendi. Almanya temsilcisinin golünü 90+1. dakikada penaltıdan Gonçalo Paciencia kaydetti.

Bu sonuçlarla grupta lider, iki maçını da kazanarak 6 puana ulaşan Olympiakos oldu. Eintracht Frankfurt 4 puanla ikinci, 1 puanlı Fenerbahçe üçüncü, henüz puanı bulunmayan Royal Antwerp ise son sırada yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.