Hava Durumu

Fenerbahçe son dakikada...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe evinde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Sarı lacivertliler, Kadıköy'de Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2020 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2020 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe son dakikada...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, 10 kişi kalan Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti. Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Fenerbahçe'nin golleri 70. dakikada Vedat Muriç ve 90. dakikada ve 90+6'da Ozan Tufan'dan geldi. Yeni Malatyaspor'un gollerini 81. dakikada Youssouf Ndayishimiye ve 89. dakikada Mitchell Glenn Donald kaydetti.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 46'e yükseltti. Yeni Malatyaspor ise puanını 28'de kaldı.

JAILSON 106 GÜN SONRA

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Jailson, uzun bir aradan sonra ilk 11'de oynadı. Savunmadaki eksikler nedeniyle uzun süre stoperde görev yapan ve kötü performansıyla tepki toplayan Jailson, Yeni Malatyaspor karşısında kendi pozisyonunda şans buldu.

Jailson, 106 gün sonra ilk 11'de görevlendirildi. Brezilyalı oyuncu, ligde son olarak pandemiden önce deplasmanda oynanan İttifak Holding Konyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

SERDAR AZİZ DÖNDÜ

Sarı-lacivertli ekipte Serdar Aziz, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında formasına kavuştu. Sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa karşısında forma giyemeyen tecrübeli stoper, ilk 11'deki yerini aldı.

LUIZ GUSTAVO YİNE STOPERDE

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Luiz Gustavo, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında da savunmada görev yaptı.

Başarılı orta saha, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında yine bu pozisyonda görevlendirilmişti.

HİKMET KARAMAN CEZALI

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, cezalı olması nedeniyle Fenerbahçe deplasmanında takımının başında görev yapamadı.

Ligde geride kalan hafta oynanan Göztepe maçında kırmızı kart gören Karaman, 1 maç ceza almıştı. Karaman'ın yerine yardımcısı Hasan Özer takımın başında sahaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.