Hava Durumu

Fenerbahçe'ye evinde darbe

Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalarak, şampiyonluk yarışında yara aldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 22:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 22:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'ye evinde darbe

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. İnanılmaz bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada üç kez penaltı kararı verilirken, mücadele 1-1 sona erdi.

Geçtiğimiz hafta 4 maçlık galibiyet serisini Trabzon'da bırakan Fenerbahçe, evinde oynadığı maçta Aytemiz Alanyaspor'a da puan kaybetti. İki maçta 5 puan kaybeden Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Ligde 5 maçtır galip gelen Aytemiz Alanyaspor'un serisi, Kadıköy'de bitmiş oldu. Aytemiz Alanyaspor, bir penaltı vuruşundan yararlanamadığı maçta beraberliğe razı oldu.

İki takımın da girdiği net fırsatlardan yararlanamadığı maçta golle penaltılardan geldi. Cisse ve Kruse, takımları adına penaltı noktasından ağları havalandıran isimler oldu.

Cisse, takımının kazandığı bir penaltıda ise direğe takıldı. Cisse'nin ilk penaltısında hakemin verdiği tekrar kararı, Fenerbahçeli futbolcuların yoğun itirazı ile karşılaştı.

Bu beraberlikle puanını 38 yapan Fenerbahçe, maç fazlasıyla 5. sırada yer aldı. 39 puana ulaşan Aytemiz Alanyaspor ise maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.