Hava Durumu

Fenerbahçe'yi beğenmedi 2. Lig'e düştü!

2013'te Fenerbahçe'nin yaptığı transfer teklifini, "Bundesliga'da oynamak istiyorum" diyerek geri çeviren milli futbolcu Sercan Sararer, o günden bu yana 10 kat değer kaybetti ve Almanya 2. Ligi takımlarından Düsseldorf'a gitti.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2015 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2015 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'yi beğenmedi 2. Lig'e düştü!
Sercan Sararer, 1989'da maden işçisi Türk baba ile İspanyol annenin oğlu olarak Nürnberg'de doğdu. Greuther Fürth takımının alt yapısında yetişti. Fürth ile birlikte İkinci Lig'den Bundesliga'ya yükseldi. Bundesliga'daki performansıyla dikkatleri çekti. 2012 yılında Abdullah Avcı tarafından Türk Milli Takımı kadrosuna çağrıldı. 12 kez ay yıldızlı formayı giydi.

İSTANBUL'DA AZİZ YILDIRIM GÖRÜŞTÜ 

Sercan Sararer ismi 2013 yılının Ocak ayında Fenerbahçe ile geçmeye başladı. Sarı lacivertli takımın o dönemdeki teknik direktörü Aykut Kocaman, Sercan'ı sol kanat için ısrarla istedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın davetiyle Sercan, babası ve menajeri Ocak 2013'te İstanbul'un yolunu tuttu. Görüşmeye Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman da katıldı.

STUTTGART'TA 13 KEZ OYNAYABİLDİ

Sercan, yapılan pazarlıklar sonucu Fenerbahçe'nin teklifini "Bundesliga'da oynamak istiyorum" gerekçesiyle kabul etmedi. Almanya'ya geri döndü ve Stuttgart ile 2017 yılına kadar geçerli sözleşme imzaladı. Bu imza Sercan için pek de hayırlı olmadı. İki sezonda sadece 13 kez forma buldu. Stuttgart takımı bu sezon sonunda da kendisine kulüp bulmasını istedi.

2 yıl öncesine dek 5 milyon Euro piyasa değeri olan Sercan da İkinci Bundesliga takımlarından Düsseldorf ile 500 bin Euro'ya anlaştı.

2013'te Fenerbahçe yerine Suttgart'ı tercih eden Sercan'ın değeri böylelikle 10'da 1'e düştü. Stuttgart'ta tam bir hayal kırıklığı yaşayan Sercan, kulübünde oynayamayınca bu kez milli takıma da çağrılmaz oldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.