Hava Durumu

Fenerbahçe'yi topa tuttular!

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda ağırladığı Arsenal karşısında şok bir mağlubiyet aldı ve gruplara kalma şansını mucizelere bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2013 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2013 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'yi topa tuttular!

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Arsenal'e 3-0 mağlup oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada İngiliz ekibinin golleri 51'de Gibbs, 64'te Aaron Ramsey ve 77'de Oliver Giroud'dan geldi. Bu karşılaşmanın rövanşı 27 Ağustos Salı günü Emirates Stadı'nda oynanacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın ikinci yarıda Gökhan Gönül ve Emenike'yi sahaya sürdüğü hamle tutmadı. Maça sağ bekte başlattığı Bekir İrtegün'ün kötü performansının ardından değişikliğe giden Yanal, ikinci yarıda, ameliyatı sonrası ilk kez 18'e aldığı Gökhan'ı oyuna dahil etti. Gökhan'ın maça dahil olmasıyla, tribünler bu futbolcu için tempo tuttu. Yanal, maçın 62. dakikasında da Webo'nun yerine Emenike'yi oyuna soktu.

Maçın 30. dakikasında Webo'nun topa müdahale etmek isterken ayağıyla yüzüne vurduğu Koscielny, oyundan çıkmak zorunda kaldı. Arsenalli futbolcu, yüzüne aldığı darbeyle yerde kalırken, sağlık ekibi oyuncuya bir süre saha içinde müdahale etti. Daha sonra Koscielny, oyundan alındı ve 33. dakikada Jenkinson maça dahil edildi. Fenerbahçeli futbolcuya rakibine sert müdahalesi sonrasında Arsenalli futbolcular da kızdılar. Webo, bu hareketi sonrasında sarı kart gördü.

Fenerbahçe'nin 2008-2009 sezonunda Kadıköy'de Arsenal'e 5-2 yenildiği maçta gol atan Aaron Ramsey, bu akşamki mücadelede de golle buluştu. Galli futbolcu, maçın 64. dakikasında attığı golle Kadıköy'de takımını 2-0 öne geçiren isim oldu ve aradan geçen 5 yılın ardından, Kadıköy'de yine fileleri havalandırmayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.