Hava Durumu

Fenerbahçeli futbolcuya silahlı saldırı!

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın aracına silahla ateş açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçeli futbolcuya silahlı saldırı!
Sarı lacivertli takımda şok gelişme! Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mehmet Topal'ın aracı kurşunlandı.

Sabah antrenmanından çıktıktan sonra evine giderken Sancaktepe gişelerine girdiği sırada milli futbolcunun otomobiline tabancayla 2-3 el ateş açıldı.



Başka bir otomobildeki saldırganlar tarafından gerçekleştirilen saldırıya yara almadan atlatan Mehmet Topal, aracını uygun bir yere çektikten sonra 155'i arayıp polis çağırdı.

Polis merkezine götürülen Mehmet Topal'ın halen ifadesi alınırken, emniyet güçleri çevrede geniş çaplı operasyon başlattı.

FENERBAHÇE KULÜBÜ: KURŞUN GEÇİRMEZ CAMLAR KURTARDI

Fenerbahçe Kulübü, bugün öğlen saatlerinde Mehmet Topal'ın aracına, oyuncu araç içerisindeyken silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"4 Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanı dönüş yolunda kafilemize yapılan menfur silahlı saldırının ardından, bugün öğlen saatlerinde futbol takımımızın oyuncusu Mehmet Topal'ın aracına, oyuncumuz araç içerisindeyken silahlı saldırı düzenlenmiştir.

Takımımızın Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı sabah idmanının ardından, oyuncumuz Mehmet Topal evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanmıştır.
Oyuncumuz bu silahlı saldırıda aracının camlarının kurşun geçirmez özelliği sayesinde  büyük bir şans eseri yara almamıştır.

BU BİR TERÖR EYLEMİDİR

Bu saldırı silahlı bir terör eylemidir. Ard arda gelen bu saldırıları şiddet ve esefle kınıyoruz. Fail ya da faillerin en kısa süre içinde bulunup adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz.

Daha önce de faciadan şans eseri kurtulan futbol takımımızın yaşadığı silahlı saldırının aydınlatılmasına yönelik başvurularımızın hala sonuçlanmamasını manidar bulmaktayız.

Tüm devlet birimlerini, yaşadığımız terör saldırılarının aydınlatılması konusunda tekrar göreve davet ediyor, oyuncumuz Mehmet Topal ve Ailesi'ne ve tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Bu arada olayın ardından sarı lacivertli kulübün 'fenerbahce.org' adresli sitesi bir süre çöktü ve ulaşım sağlanamadı.

BATUR ALTIPARMAK SALDIRIYI DOĞRULADI

hurriyet.com.tr'nin telefonla ulaştığı Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, saldırıyı doğrulurken Fenerbahçeli futbolcunun karakolda konuyla ilgili ifade verdiğini ve kendisinin de karakola doğru gittiğini belirtti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.