Hava Durumu

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki'den Beşiktaş'a cevap

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki, Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Herkes bize karşı..." yorumunu değerlendirdi. Bu tür açıklamaları şaşkınlıkla karşıladıklarını belirten Baki, "Hayretler içerisinde izliyoruz açıklamaları. Rize, Hatay, herkes onlara karşıymış. Zaten tersini beklemek futbolun doğasına aykırı. Yarın Alanyaspor nasıl bizi yenmek için çıkıyorsa, Rizespor ve Hatayspor da öyle. " dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2021 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2021 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki'den Beşiktaş'a cevap

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki, Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları, çıkan transfer haberleri ve hakem yönetimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Aspor'a konuşan Baki'nin sözleri şu şekilde:

Hayretler içerisinde izliyoruz açıklamaları. Rize, Hatay, herkes onlara karşıymış. Zaten tersini beklemek futbolun doğasına aykırı. Yarın Alanyaspor nasıl bizi yenmek için çıkıyorsa, Rizespor ve Hatayspor da öyle. Biz hiçbir futbolcuya, kulüple görüşmeden teklif yapmayız, yapmadık. Fenerbahçe o hafta oynayacağı herhangi bir rakibinin futbolcusuna teklif götürmek için bu tür ucuz siyasetlere girmez.

Türk futbolunun içinde olan herkes bilir ki Fenerbahçe en çok bu işlere dikkat eden kulüptür.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.