Hava Durumu

Fernandao öyle bir fotoğraf paylaştı ki...

Bursaspor'un, 22 gol atarak gol kralı olmayı başaran Brezilyalı yıldızı Fernandao eşiyle birlikte İstanbul'a gitti. Instagram hesabından da eşiyle birlikte fotoğraf paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2015 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2015 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fernandao öyle bir fotoğraf paylaştı ki...
Devre arasından bu yana İstanbul gazetelerinin yaptığı transfer haberlerinin başını çeken Fernandao, İstanbul'a  gitti. Bursaspor'la olan kontratındaki opsiyonu bugün sona eren oyuncu eşiyle birlikte İstanbul'daydı. Instagram hesabından eşiyle birlikte olan fotoğrafını paylaşan oyuncu "Let's go İstanbul" yazdı. 



Hatırlanacağı üzere İstanbul gazeteleri Brezilyalı forvetin Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına vardığını yazmıştı. Basın sözcüsü ve asbaşkan Mahmut Uslu da Basketbol Federasyonu seçimlerinde transferin bu hafta başında biteceğini düşündüğünü belirtmişti.

SÜREKLİ GİDİYOR...

Bursasporlu taraftarların en sevdiği yıldızlar arasında yer alan Fernandao'nun, devre arasından beri İstanbul kulüpleriyle adı geçiyor. Ancak İstanbul medyasının yazdığı onlarca habere rağmen resmi bir açıklama, ne İstanbul kanadından ne de Yeşil Beyazlı kulüpten geldi. Fernandao'nun eşiyle birlikte hemen hemen her izninde gezmek için İstanbul'a gittiği de biliniyor.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.