Hava Durumu

Fernandes Bursa'yı salladı

Bursaspor'un Kolo Toure'nin alternatifi olarak transfer girişimlerine başladığı Agusto Fernandes, taraftarı adeta ayağa kaldırdı. Yeşil Beyaz sevdalıları, en azından bu transferin gerçekleşmesini arzu etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2012 03:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2012 03:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fernandes Bursa'yı salladı

Bursa Hakimiyet, Bursaspor'un ibreyi Agusto Fernandes'e çevirmesini ilk kez okurlarına duyurmasının ardından Yeşil Beyazlı taraftarlar heyecanlandı. Uzun süredir flaş bir transfer bekleyen taraftarlar Kolo Toure'nin gerçek alternatifi olan Arjantinli futbolcunun takıma katkı sağlayacağı görüşünde birleşti.

SOMUT ADIMLAR ATILSIN
Yeşil Beyazlı camiada da büyük yankı uyandıran haber sonrası girişimlerini hızlandıran Bursaspor Kulübü, Velez Sarsfield'ta 3 yıllık sözleşmesi bulunan Fernandes'i mutlaka kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber etti. Hasretle takıma gelecek önemli ismi bekleyen taraftar da en azından bu transferde somut adımların atılmasını istedi.


Başkan İsviçre'ye gitti
Agusto Fernandes transferi için bizzat devreye giren İbrahim Yazıcı, dün ani bir kararla Arjantinli futbolcunun menajerleriyle bir araya gelmek için yurt dışına çıktı. Yazıcı'nın bu seyaheti bir çok yönetim kurulu üyesinden bile sır gibi saklandı. Bursaspor başkanının İsviçre'ye gittiği belirtiliyor. Bu arada gündemdeki isim Fernandes'e Brazilya'nın ünlü kulübü Santos'un da talip olduğu ortaya çıktı. Ancak Brazilya'da transfer döneminin cuma günü itibariyle sona ermesinin ardından Santoslu yetkililer Fernandes'i renklerine katamadı. Bu gelişme Bursaspor'un transferde elini güçlendirdi.

 

BHA

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.