Hava Durumu

Fernando'dan Galatasaray - Fenerbahçe itirafı!

Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı yıldız Fernando Reges, sarı-kırmızılı günleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinden övgüyle söz etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2020 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2020 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fernando'dan Galatasaray - Fenerbahçe itirafı!

Galatasaray'ın sezon başında Sevilla'ya 4.5 milyon Euro karşılığında gönderdiği Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Reges, ülkesinde verdiği röportajda sarı-kırmızılı takımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fox Sports'un Brezilya edisyonuna konuşan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinden övgüyle söz etti.

"Derbiyi kazandığınızda olanları anlatamam"

Vila Nova'da Goias'a karşı, Porto'da Benfica'ya karşı, Manchester City'de United'a karşı, Sevilla'da Betis'e karşı oynadım ama Türklerin derbileri yaşama biçimleri çok farklı. İspanyollar, İngilizler ya da Brezilyalılar gibi değiller, bir tutku olarak görüyorlar. Eğer Galatasaray'ın bir futbolcusuysanız ve ligde iyi oynuyorsanız, yolda yürümeniz imkansız. İnsanlar fotoğraf çekilmek ve size sarılmak istiyor. Bunun bir açıklaması yok. Bambaşka bir şey. Derbiyi kazandığınızda olanları anlatamam. Brezilya'da ya da herhangi bir yerde futbolu Türkler gibi yaşayan taraftarlar olduğunu düşünmüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.